S planinskim krožkom se bomo v petek, 14. 2. 2020, odpravili na planinski pohod oziroma planinski tabor na JELENCIH.

Pohod spada med lahke označene poti.

Prvi dan se bomo odpravili do Jelencev in tam prenočili. Prenočišče in čaj na Jelencih sta brezplačna.

Drugi dan se bomo podali na vrh Blegoša in se spustili do koče na Blegošu. Tam bomo imeli topel obrok. Po kosilu bomo imeli kratko delavnico, nato pa se bomo vrnili do koče na Jelencih (30 min), se ogreli s čajem, spakirali svoje stvari in se podali v dolino proti Leskovici.

 

Seznam potrebne opreme za planinski pohod oziroma planinski tabor:

Osebna in zdravstvena izkaznica, planinski dnevnik, stvari za osebno higieno, rezervna oblačila, planinski čevlji, nahrbtnik, zložljive pohodne palice (kdor je vajen z njimi hoditi), bunda, kapa, buff ali šal, rokavice, udobne tople hlače, pulover, več tanjših spodnjih oblačil – majic, in malica + pijača. S sabo nesejo prehrano za petek: večerja, prigrizki; sobota: zajtrk in nekaj prigrizkov. Kosilo in čaj v Koči na Blegošu (učenci naj imajo s sabo nekaj denarja).

Dobimo se v Leskovici v petek, 14. 2. 2020, ob 17.00, predviden prihod pa je v soboto, 15. 2. 2020, ob 15.00 v Leskovico.

Za prijavo na pohod se vpiši na seznam (vrata učilnice glasbene umetnosti) do četrtka, 13. 2. 2020.

Hkrati pa bi vas obvestili, da je znamkico in s tem članstvo pri Planinskem društvu za leto 2020, potrebno urediti do naslednjega petka (tisti, ki tega še niste). Novi člani pa morate izpolniti tudi pristopno izjavo (dobite jo pri nama).

Mentorici planinskega krožka: Darja Krek in Neža Erznožnik

 

(Skupno 78 obiskov, današnjih obiskov 1)