z zavodom Varni internet, partnerjem projekta največjega spletnega kviza, bomo tudi učenci naše šole, od 6. do 9. razreda, poskusili osvojiti Guinnessov rekord.

V spletni učilnici je nabor dodatnih gradiv, ki bodo pomagali pri pripravi na kviz. Do spletne učilnice lahko dostopate TUKAJ. Gesla ni potrebno vnašati. V učilnici boste našli gradiva na teme: digitalno državljanstvo, digitalne sledi, digitalni ugled, spletna varnost in družbena omrežja.

Pri pripravi na kviz si lahko pomagate tudi z dodatnimi gradivi, ki jih imamo v priponki. Ta poleg že omenjenih zajemajo še tematiki prekomerne uporabe spleta in spletno nasilje.

V spletni učilnici je na voljo tudi nekaj primerov kviza, s katerimi lahko preverite svoje znanje in se spoznate s spletno platformo Kahoot!. Do njih dostopate s klikom na gumb »Kahoot! izziv«.

Moderator kviza bo Sašo Stare!

Dogodek bo združeval pravo mero izobraževanja, novih informacij in zabave. Učence bo skozi kviz vodil stand up komik in voditelj Sašo Stare, ki bo poučnim vsebinam dodal kanček humorja in poskrbel, da si bodo otroci naučeno tudi zapomnili.

Lep pozdrav in vso srečo pri nabiranju znanja!

Koordinatorka Bojana Mihalič Stržinar in
A1 in Zavod Varni internet

(Skupno 168 obiskov, današnjih obiskov 1)