Lara Markelj, učenka 9. b razreda  je na državnem tekmovanju v Konstruktorstvu in obdelavi gradiv, ki je potekalo 14. 5. 2016 na Fakulteti za naravoslovje in matematiko v Mariboru dosegla drugo mesto in prejela srebrno priznanje.
Mentorica: Anica Podobnik

Na državnem tekmovanju iz matematike – Logična pošast, ki je potekalo 21. 5. 2016, na Fakulteti za računalništvo in informatiko v Ljubljani,  kjer so Neža Ferlan in Manca Gartnar iz 7. razreda ter Nuša Burnik iz 8. razreda osvojile srebrno priznanje.
Mentorica: Polona Mlinar Biček.

Na državnem tekmovanju iz matematiki, ki je bilo 16. 4. 2016 v OŠ Orehek, so Neja Biček iz 5. b, Miha Rihtaršič iz 6. a in Tomaž Potočnik iz 8. b osvojili srebrno Vegovo priznanje.
Mentorici: Urška Ramoveš in Polona Mlinar Biček.

Na državno tekmovanje iz znanja kemije, ki je potekalo 2. 4., so učenke Sara Buh iz 8.c razreda, ter Meta Ažbe in Klara Ažbe iz 9. c razreda osvojile srebrno Preglovo priznanje.
Mentorica: Irena Selak 

Na državnem tekmovanju iz znanja angleščine, ki je potekalo 22. 3. 2016 na OŠ Polje v Ljubljani, sta učenca Aljaž Rant iz 9.a in Urban Potočnik iz 9.b dosegla srebrno priznanje.
Mentorica: Marta Kelner

Na področnem tekmovanju iz znanja fizike, ki je potekalo, 18. 3. 2016 v Stražišču pri Kranju, sta srebrno Stefanovo priznanje v osmem razredu osvojila Sara Buh in Blaž Klemenčič, v devetem razredu pa Luka Jelovčan.
Mentorica: Irena Krmelj Krivec

Na regijskem tekmovanju iz znanja zgodovine, ki je potekalo 2. februarja v Kranjski Gori, sta učenca Urban Potočnik in  Urša Slabe iz 9. razreda prejela srebrno priznanje iz zgodovine.
Mentorica: Mirjam Šinkovec

Na regijskem tekmovanju iz znanja slovenščine, ki je potekalo 21. januarja v Cerkljah na Gorenjskem, sta učenki Urša Slabe in Meta Ažbe iz 9. razreda prejeli srebrno Cankarjevo priznanje.
Mentorica: Andreja Uršič

Na državnem tekmovanju iz znanja astronomije, ki je potekalo, 9. 1. 2016 v Ljubljani, je srebrno Dominkovo priznanje osvojila Eva Bašelj iz 7. razreda.
Mentorica: Irena Krmelj Krivec

Na državnem tekmovanju iz znanja računalništva – Bober, ki je potekalo, 16. 1. 2016, v Ljubljani je učenec Urban Dolinar iz 6. razreda, osvojil srebro priznanje.
Mentorica Bojana Mihalič

Na državnem tekmovanju iz znanja biologije za Proteusovo Priznanje so učenci Miha Ažbe iz 8. razreda in iz 9. razreda Meta Ažbe, Klara Ažbe, Lara Markelj ter Mirjam Klemenčič osvojili srebrno Proteusovo priznanje.
Mentorica tekmovanja: Irena Selak

Na državnem tekmovanju iz znanja razvedrilne matematike, ki je potekalo, 28. 11. 2015, v Ljubljani sta učenki Tina Čemažar (8. razred)  in Janja Kavčič (6. razred) osvojili srebrno priznanje.
Mentorica: Polona Mlinar Biček

Na državnem tekmovanju iz znanja matematike – matemček, ki je potekalo, 21. 11. 2015, v Ljubljani so prejele učenke Manca Gartnar, Pia Tavčar, Neža Ferlan in Manca Košir iz 7. razreda ter Beti Črešnovar in Tina Čemažar iz 8. razreda srebrno priznanje.
Mentorica: Polona Mlinar Biček

Na državnem tekmovanja iz znanja o sladkorni bolezni, ki je potekalo, 21. 11. 2015, sta Mirjam Klemenčič in Klara Ažbe prejeli srebrno priznanje.
Mentorica: Agata Bradeško

Na državnem tekmovanju iz logike, ki je potekalo 17. 10. 2015, na OŠ Ivana Groharja v Škofji Loki, je Sara Buh dosegla srebrno priznanje.
Mentorica: Mojca Mezeg

 

(Skupno 361 obiskov, današnjih obiskov 1)