Spoštovani vsi, katerih se dotika naša šola!                                                           

V zadnjem času vse pogosteje nudimo pomoč družinam naših otrok v šoli in vrtcu, zato denar, ki smo ga z velikim trudom pridobivali skozi šolsko leto, hitro odteka. Za sodelovanje pri zbiranju financ v Šolski sklad smo se odločili prositi vse družine otrok naše šole in vrtca.

Največ denarja smo letos namenili za šole v naravi. Pomagali smo pri plačilu spremljevalcev, prevozov, raznih dejavnosti, za katere so posamezni učenci zaprosili. Nekaterim učencem smo omogočili brezplačna kosila in poravnali del stroškov pri nakupu šolskih potrebščin ter pri plačilu neporavnanih položnic. Sredstva smo namenili tudi za nakup igrač nekaj kompletov lego kock za prvo triado in pri plačilu dela karte za ogled Cvetja v jeseni.

Denar v sklad dobimo z novoletnim bazarjem, s prostovoljnimi prispevki delavcev šole,  s prostovoljnimi prispevki staršev, z zbiranjem papirja, z donacijami podjetnikov ter društev in iz eAsistenta – Podari malico.

Zberimo nekaj evrov in jih podarimo nekomu, ki jih bo srčno vesel. Z majhnim delom za druge bomo naredili veliko zase.

Denarne prispevke bodo razredniki in vzgojiteljice zbirali v mesecu marcu. Učenec ali starš bo po oddaji prispevka dobil potrdilo o podarjeni vsoti.

 

Pomagati je nekaj lepega, imamo dober občutek, nekomu polepšamo dan,…

Zbiranje denarnih sredstev se zaključi 31. marca.

Jana Rojc,                                                                                                                Izidor Selak,

predsednica Šolskega sklada                                                                                    ravnatelj

(Skupno 164 obiskov, današnjih obiskov 1)