Na državnem tekmovanju iz Tekmovanja v znanju tehnologij, ki je bilo 19. 11. 2016 na Fakulteti za elektrotehniko v Ljubljani, je Ema Rupar iz 9. b osvojila zlato priznanje.

Mentorica: Anica Podobnik

 

Na državnem tekmovanju iz znanja geografije, ki je potekalo 7.4. v OŠ Gornja Radgona, je Sara Buh iz 9. c razreda dosegla zlato priznanje.
Mentor: Martin Štukelj

 

Na državnem tekmovanju iz znanja fizike, ki je potekalo, 8. 4. 2017 v Ljubljani, je osvojila  Sara Buh iz 9.c razreda zlato priznanje.
Mentorica: Irena Krmelj Krivec

 

Na državnem tekmovanju iz znanja astronomije, ki je potekalo, 14. 1. 2017 v Ljubljani, je  zlato Dominkovo priznanje osvojila Sara Buh iz 9. razreda.
Mentorica: Irena Krmelj Krivec

 

Na državnem tekmovanju v znanju iz biologije,  sta Vida Stržinar iz 9. c in Beti Črešnovar iz 9. b razreda dosegli Proteusovo zlato priznanje.
Mentorica: Irena Selak

 

Na državnem tekmovanju v znanju iz sladkorne bolezni, ki je bilo 19. 11. 2016 na Gimnaziji Franceta Prešerna V Kranju je Špela Koprivnikar  iz 9. a razreda dosegla zlato priznanje.
Mentorica: Agata Bradeško

 

Na državnem tekmovanju v znanju tehnologij, ki je bilo 19. 11. 2016 na Fakulteti za elektrotehniko v Ljubljani je Ema Rupar iz 9. b razreda dosegla zlato priznanje. Za osvojeno  2. mesto je prejela tudi 2. nagrado.
Mentorica: Anica Podobnik

 

Na državnem tekmovanju iz logike, ki je potekalo 22. 10. 2016, na OŠ Škofja Loka-Mesto, je Sara Buh dosegla zlato priznanje.
Mentorica: Mojca Mezeg Drmota

(Skupno 492 obiskov, današnjih obiskov 1)