Spoštovani!

Učenci osmega in devetega razreda so bili na predstavi Cvetje v jeseni na Visokem. Imeli smo obljubljena sponzorska sredstva, a smo jih dobili manj kot je bilo obljubljeno. Karte na učenca nismo podražili,  temveč je sklad prispeval 990 eurov. Otroci so sami dali 10 €. Kar bi bilo več, je že zelo velik strošek zanje.

19 € smo prispevali za nagrade za tiste, ki so vodili delavnice za tretje življenjsko obdobje. Na teh delavnicah so bili učenci, starši in stari starši. Imeli smo ples, aerobiko, računalništvo in floorball.

Za tehniški dan smo povabili predavatelja in bo  predaval o odnosih, medsebojnem razumevanju, da beseda lahko bolj udari kakor pest, o spoštovanju, kako lahko nekomu polepšamo dan s prijazno besedo, darilom … Prvo uro bo predavanje, potem bodo sledile delavnice po razredih, kjer bodo učenci delali voščilnice in druge izdelke za bazar. Cena predavanja s prevozom stane 220€.

Prosila bi, da odobrite nakup potrebnega materiala za delavnice pred bazarjem.

In še nekaj zelo lepega:

Od Europapa, kjer naročamo čistila in papirno galanterijo, smo prejeli 400 € za šolski sklad. V akciji smo naročili loščilo za tla in odstranjevalec, sledilo je žrebanje in naša šola je prejela drugo nagrado. Odločili bi se lahko za sesalec, a smo denar raje namenili v Šolski sklad. Za prejeto nagrado smo se ustno že zahvalili, napisali bomo še pisno zahvalo.

Športno društvo Sleme je za sklad prispevalo 180 €. Vsako leto se spomnijo na naše učence, zato iskrena hvala v imenu vseh, ki pomoč prejmejo.

Za prvi kontejner papirja smo prejeli 147 €, drugega smo odpeljali, čakamo na poročilo o znesku, sedaj je poln že tretji kontejner papirja. Denar nakažejo na Šolski sklad. Do konca novembra se zbira za zimsko šolo v naravi, potem bodo trije kontejnerji namenjeni za devetošolce, vsi naslednji pa za ostale potrebe, ki se bodo pokazale v skladu.

V sredo, 21. 10. 2015, ob 18.30 v učilnici Marjete Kavčič organiziramo brezplačni tečaj kvačkanja copat in posod. Vsi narejeni izdelki bodo namenjeni za prodajo na bazarju. Pridite, naučite se izdelave omenjenega in naredite dobro delo. S seboj imejte kvačko št. 10, lahko ste tudi brez. Spodbudite, da pridejo še vaše prijateljice.

Lepo vas prosim, napišite mi svoje mnenje, ker je potrebno mnenja oddati v računovodstvo.

Želim vam polno dni obarvanih s prijaznostjo.

Jana Rojc

Gorenja vas, 15. 10. 2015

(Skupno 47 obiskov, današnjih obiskov 1)