Na državnem tekmovanju iz Logične pošasti, ki je bilo v soboto, 20. 5. 2023, je Ožbej Drmota osvojil srebrno priznanje.
Mentorica: mag. Polona Mlinar Biček

Na državnem tekmovanju iz kemije, ki je potekalo v soboto, 6.5.2023, sta Ana Urh in Neža Urh iz 9.c osvojili srebrno Preglovo priznanje.
Mentorica: Tina Erznožnik

Na državnem tekmovanju iz matematike, ki je potekalo v soboto, 22. 4. 2023, v Radovljici, so  Tajda Kržišnik, Jakob Peternel in Neža Šturm osvojili srebrno priznanje.
Mentorica: mag. Polona Mlinar Biček

Na državnem tekmovanju iz razvedrilne matematike, ki je bilo 25. februarja 2023, so Ula Možina iz 7.b, Jakob Peternel iz 7.c,  Katka Demšar iz 8. b in Ožbej Drmota iz 8.c osvojili srebrno priznanje. 
Mentorica: mag. Polona Mlinar Biček

Na državnem tekmovanju iz astronomije, ki je bilo, 14. 1. 2023 v Ljubljani, sta srebrni Dominkovi priznanji osvojila Ožbej Drmota iz 8.a in Voranc Kržišnik iz 9.a. 
Mentorica: Irena Krmelj Krivec

Na državnem tekmovanju iz biologije, ki je potekalo v petek, 2. 12. 2022, je Neža Šturm osvojila srebrno Proteusovo priznanje.
Mentorica: Tina Erznožnik

Na državnem tekmovanju iz Matemčka, ki je potekalo v soboto, 25. 11. 2022, na naši šoli sta Anja Gantar in Jakob Peternel osvojila srebrno priznanje.
Mentorica: mag. Polona Mlinar Biček

Na državnem tekmovanju iz Logike, sta Nace Božnar in Neža Šturm osvojila srebrno priznanje.
Mentorici: mag. Polona Mlinar Biček, Mojca Mezeg Drmota

Na državnem tekmovanju iz Slovenske glasbene olimpijade, ki je  potekalo v četrtek, 4. 3. 2023, je Neža Peternelj osvojila srebrno priznanje.  
Mentorica: Neža Erznožnik

(Skupno 584 obiskov, današnjih obiskov 1)