Na državnem tekmovanju iz Matematike, ki je potekalo v soboto, 13. 4. 2019 v Kranju, so Mark Bevk (6. razred), Matevž Ažbe (8. razred) in Urban Dolinar (9. razred), dosegli srebrno priznanje.
Mentorici: Darja Krek, Mojca Mezeg Drmota

 

Na državnem tekmovanju iz kemije je Zala Ažbe iz 9. A osvojila srebrno Preglovo priznanje.
Mentorica: Irena Selak

Na državnem tekmovanju iz razvedrilne matematike, ki je bilo 26. januarja 2019, sta Tjaša Demšar, 6.r in Manca Markelj, 9.r, osvojili srebrno priznanje. 
Mentorici: Mojca Mezeg Drmota in Polona Mlinar Biček

Na državnem tekmovanju iz znanja astronomije, ki je potekalo, 12. 1. 2019 v Ljubljani, je srebrno Dominkovo priznanje uspelo osvojiti le Žigu Bičku iz  7. c.
Mentorica: Irena Krmelj Krivec

Na državnem tekmovanju v znanju biologije, ki je bilo 1. decembra 2018, je Hana Oblak iz 9. b osvojila SREBRNO Proteusovo priznanje. 
Mentorica: Irena Selak

Na državnem tekmovanju v znanju tehnologij, ki je potekalo 1. decembra 2018 na Fakulteti za elektrotehniko v Ljubljani  je Luka Šubic  osvojil srebrno priznanje.
Mentorica: Anica Podobnik

Na državnem tekmovanju iz Matemčka, ki je potekalo v soboto, 24. 11. 2018 v Kamniku sta Manca Markelj in Luka Šubic osvojila srebrni priznanji.
Mentorica: Polona Mlinar Biček

Na državnem tekmovanju iz znanja o sladkorni bolezni,  ki je potekalo, 17. novembra 2018, v Škofji Loki sta  Neža Kržišnik  in Kristina Kavčič  osvojili srebrno priznanje.
Mentorica: Agata Bradeško

(Skupno 933 obiskov, današnjih obiskov 1)