Sara Buh, učenka 8. c razreda je na državnem tekmovanju v Konstruktorstvu in obdelavi gradiv, ki je potekalo 14. 5. 2016 na Fakulteti za naravoslovje in matematiko  v Mariboru dosegla prvo mesto in prejela zlato priznanje.
Mentorica: Anica Podobnik

Na državnem tekmovanju iz matematike – Logična pošast, ki je potekalo 21. 5. 2016, na Fakulteti za računalništvo in informatiko v Ljubljani,  sta Sara Buh in Beti Črešnovar, učenki 8. razreda, osvojili zlato priznanje.
Mentorica: Polona Mlinar Biček.

Na državnem tekmovanju iz matematike, ki je bilo 16. 4. 2016 v OŠ Orehek, je Luka Jelovčan iz 9.a osvojil zlato Vegovo priznanje
Mentorica: Marija Pintar.

Na državnem tekmovanju iz znanja fizike, ki je potekalo, 9. 4. 2016 v Ljubljani, je zlato Dominkovo priznanje osvojil Luka Jelovčan iz 9.a razreda.
Mentorica: Irena Krmelj Krivec

Na državno tekmovanje iz znanja kemije, ki je potekalo 2. 4., je učenec Luka Jelovčan iz 9. a osvojil zlato Preglovo priznanje.
Mentorica: Irena Selak 

Na državnem tekmovanju iz znanja astronomije, ki je potekalo, 9. 1. 2016 v Ljubljani, sta  zlato Dominkovo priznanje osvojila Sara Buh iz 8. razreda in Luka Jelovčan iz 9. razreda.
Mentorica: Irena Krmelj Krivec

Na državnem tekmovanju iz znanja matematike – matemček, ki je potekalo, 21. 11. 2015, v Ljubljani  je učenka iz 8. razreda Sara Buh je prejela zlato priznanje.
Mentorica: Polona Mlinar Biček

(Skupno 230 obiskov, današnjih obiskov 1)